LEVERINGS Voorwaarden

Alle prijzen op ons website zijn in Euro’s, excl. 21% BTW. Met deze prijslijst vervallen alle voorgaande prijslijsten. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen. Op al onze aanbiedingen, verkopen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Een kopie hiervan kunt u van onze website downloaden of zenden wij u desgevraagd kosteloos toe. Zolang de voorraad strekt.

Klant worden

Ieder bedrijf dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkzaam is in de installatiebranche en/of beveiliging techniek kunnen zich aanmelden en bestellen. Meld u aan op onze website, of stuur uw gegevens naar het e-mail adres info@cameraconcept.nl of stuur een fax naar het nummer 035-60 33 182. Zodra wij uw inschrijvingsformulier hebben ontvangen krijgt u een bevestiging met uw login-naam en wachtwoord voor de website. Hierop kunt u alle actuele producten en prijzen bekijken.

Bestellen

Bestellingen ontvangen wij bij voorkeur via onze website. Het is gemakkelijk en snel.  Op onze website vindt u het uitgebreide assortiment met prijzen en kunt u direct uw bestelling plaatsen. Bestellingen kunnen ook via de e-mail, fax of telefoon geplaatst worden. Afhalen van bestellingen kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Bestellingen die t/m 16:00 uur geplaatst worden, zullen dezelfde dag verzonden worden, mits in voorraad. Minimum order excl. BTW € 100,- .

Verzendkosten

Voor iedere verzending wordt een bijdrage van € 12,- voor verzend- en orderkosten in rekening gebracht. Per extra colli wordt nog eens € 3,- in rekening gebracht. Voor het versturen van een Europallet wordt € 37,- in rekening gebracht. Verzendkosten voor België 1 colli €25,-, per extra colli wordt nog eens € 4,- in rekening gebracht. Voor het versturen van een Europallet: wordt € 65,- in rekening gebracht. Verzendkosten voor Luxemburg en Duitsland Op aanvraag. Orders boven 250 euro versturen wij gratis binnen Nederland

Naleveringen

Naleveringen vanaf € 25,- worden franco geleverd. Kleinere naleveringen worden met uw volgende order meegestuurd.

Betalingen

Betalingscondities die wij hanteren:
iDeal, Contact, Pin, eenmalige machtiging

Mocht er een incasso worden gestorneerd, dan zullen wij hiervoor € 47,50 in rekening moeten brengen als vergoeding voor de administratieve handelingen hiervoor.

Garantie

Op al onze reguliere artikelen heeft u 12 maanden garantie plus van eventuele langere fabrieksgaranties.

RMA

Voor eventueel, retouren en reparatie moet u een kopie factuur met RMA formulier (kunt u downloaden van de webshop) naar Zuidergracht 21-10, 3763 LS Soest opsturen. De artikelen dienen onbeschadigd
te zijn en in de onbeschadigde originele verpakking te zitten. Reclamatieperiode is 8 dagen netto.

CONTACT OPNEMEN

Zuidergracht 21-10

3763 LS Soest - Nederland

Tel: 035-603 31 83

info@cameraconcept.nl